Clientii sunt interesati de pret nu de costuri

Primul lucru pe care il intreaba clientii? …..Cat ma costa? Uneori, chiar inainte de a prezenta situatia pentru care are nevoie de avocat.

Costul depinde de un singur lucru: suma pe care e dispus s-o plateasca la acea data. Poti sa povestesti o gramada despre cheltuieli, drumuri, timp alocat pentru rezolvarea situatiei, eficienta si ineficienta. N-are nici cea mai mica importanta.

Depinde de tine ca avocat sa stabilesti un pret, daca nu mai mic, macar egal cu valoarea pe care clientul o acorda serviciului tau. Daca ai reusit asta esti angajat.

Daca pentru client valoarea serviciului pe care il ai de prestat este suficient de mare, ar trebui sa poti cere suficient pentru ca onorariul sa poata acoperi costurile si sa-ti ofere profit. Dar nu e de asteptat ca unui client sa-i pese de costurile si profiturile tale – nu e treaba lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>