Urasc avocatii!!!!!!!

Dur? Nici pe departe. Putini sunt cei care pot spune ca simt altceva pentru avocati pentru urmatoarele…

Motive:

1. “Vor sa profite de nenorocirea mea!” Putini apeleaza la avocati fara sa aiba o problema reala. De cele mai multe ori legata de multi bani (cel putin pentru ei) si pe care ar vrea sa-i recupereze. Iar avocatii cer un onorariu mare inainte si un procent substantial dupa.

2. “Sunt niste tradatori!”. De multe ori au impresia (sau chiar este adevarat) ca avocatul a trecut de partea adversarului si ca-l platesc degeaba.

3. “Nu-mi spune nimic. Nu inteleg nimic din ce face sau spune!”. Putini sunt avocatii care-si bat capul sa explice clientilor cum si de ce fac ceea ce fac. Si intotdeauna vorbesc pe limba lor.

4. “Nu-mi mai raspunde la telefon!” Clientii, chiar si cei mai bine informati, vor sa fie linistiti, sa li se explice, fie si in cateva cuvinte, ca totul va fi bine. Si cine altcineva poate face asta decat avocatul?

5. “Sunt in stare de orice! N-au pic de morala!” Avocatii care apara criminali, talhari, camatari, violatori, cunoscuti ca si “avocatii diavolului” se justifica prin explicatiii ca: “si ei au dreptul la aparare”, “este o provocare profesionala” sau chiar o recunosc deschis – “pentru bani”.

Probabil, mai sunt si alte motive. Daca le stiti sunteti bineveniti sa le povestiti.

Si pentru ca sunt din belsug, iata si un banc cu avocati: “Un tip este judecat pentru ca a furat o masina. Dupa pledoaria avocatului, judecatorul hotaraste sa-l achite, asa ca hotul parasi tribunalul liber. A doua zi, acelasi tip se prezenta in fata judecatorului si-i spuse:
- Cu respect, as vrea sa depun plingere impotriva derbedeului de avocat!
- Dar de ce? Totusi, v-a obtinut achitarea. De ce vreti sa fie arestat?
- Vedeti, problema este ca nu am avut suficienti bani sa-l platesc si, a plecat cu masina pe care am furat-o!”

P. S. Va urma: Motive pentru care imi iubesc avocatul!

Tagged as: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>